avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate Aleeex

Activitate Aleeex

Răspuns la discuția Executare silita
nu prea cred ca sta in picioare varianta asta cu "mobilizatul". Daca puteau sa o faca, o faceau in 6 ani de cand este plecat din Romania, i se punea poprire pe salariu. Dar atat timp cat ei de 6 ani nu i-au trimis nicio notificare ca ar avea de platit suma aia, nu inteleg de ce au trimis-o acum.
Răspuns la discuția Executare silita
Am dat un search pe google si se pare ca toti debitorii au primit aceleași citatii, asta dupa ce BT a cumpărat Bancpost. Nu au ce sa ii faca având în vedere că în 2012 a fost predat apartamentul iar fratele meu nu mai are vreun bun propriu in Romania.
[ link extern ]
Răspuns la discuția Executare silita
Da. I-a fost executat apartamentul in urma cu 5 ani însă de atunci nu a mai primit nicio notificare cu privire la suma asta de bani ce ar trebui achitată.
Buna ziua. Fratele meu a incheiat un contract de credit ipotecar persoana juridica (insolventa acum) in 2008 cu Bancpost, lucru care a dus la cedarea apartamentului din imposibilitatea de plata a ratelor. Astazi a primit instiintare ca Bancpost a cesionat dreptul de proprietate asupra creantelor in favoarea Eurobank (Grecia) si ca mai are de achitat 48.000 Euro. Intrebarile mele sunt:
1. Nu s-au prescris datoriile deja avand in vedere ca au trecut 10 ani de la data semnarii contractului ?
2. Daca el nu mai locuieste in Romania i se mai poate intampla ceva ?
Răspuns la discuția amplasare rulota comerciala
Doar nu porneam o afacere fără firma ...
Răspuns la discuția amplasare rulota comerciala
Da..nu stiu ce peisaj strica in Bucuresti unde vezi la tot colțul tonete cu flori si ziare! O rulota cumpărată din Germania chiar ar aduce un aer fresh bulevardului. În occident sunt permise.
Buna ziua, ce sanse credeti ca am in vederea obtinerii autorizatiilor pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public in centrul Bucurestiului (Victoriei, Unirii, Universitate) ? Doresc sa vand cafea si bauturi racoritoare.
Buna ziua. Am posibilitatea sa aduc o cantitate mare de ouă (5 tiruri) din Germania la solicitarea unui vânzător din tara. Firma am înființată însă este neplătitoare de tva si nu am nici codul caen "4633 Comert cu ridicata al produselor lactate, oualor, uleiurilor si grasimilor comestibile".
Intrebarea mea este: Pot efectua comerț cu ridicata dacă firma este neplătitoare de tva, doar adăugând codul caen aferent ? Mai trebuie să fac si alte demersuri ?
Multumesc pentru raspuns. Deci declarația 010 nu mai trebuie depusă ? Depun doar 100 până pe 25 octombrie, adică poimâine?
Bună ziua. Am înființat firma pe 31 mai anul acesta si pana in prezent nu am desfășurat activitate pe ea. Ce declaratii trebuie să depun la ANAF?