buna ziua
in ce conditii pot refuza tura de noapte avind in vedere ca am 59 de ani si nu am lucrat niciodata in tura de noapte
multumesc
a fost ales in 2014 la ad. generala un singur cenzor pe un mandat de 2 ani, ca atare nu poate fi demis decit de ad.generala ordinara sau extraordinara . Sa propus comvocarea unei noi ad.generale in termen de 90 zile pentru descarcarea de gestiune si alegerea unui nou cenzor,astfel cenzorul isi poate prezenta raportul pe 2014 si eventual demisia. Pina la noua ad. generala se poate aplica bugetul de venituri si cheltuieli 2015
aprobat in ad. generala sau se aplica bugetul pe 2014( ca valoareRON ma refer)
presedintele a raspuns ca nu se astepta ca cenzorul nu va participa si a propus continuarea
sedintei.Am replicat "sedinta nu poate continua pentru ca fara raportul cenzorului pe anul precedent nu se poate face descarcarea de gestiune si am propus inchiderea sedintei si reprogramarea ei" sa vociferat, sa votat continuarea sedintei fara descarcarea de gestiune
va prezint urmatoarea situatie
la adunarea generala ordinara anuala a asoc. de proprietari cenzorul nu prezinta
raportul anual (cenzorul este subit bolnav, dar nici nu a transmis raportul presedintelui
pentru a fi citit in adunare) ce se intipla in aceasta situatie?
1-sedinta adunarii generale nu este valida
2-sedinta este valida dar nu se poate face descarcarea de gestiune
3- se convoaca o noua adunare generala pentru descarcarea de gestiune
4-se convoaca o noua adunare generala si se reia totul comform legislatie
buna ziua
vreau sa stiu daca la calcularea pensiei anticipate se va include si studiile efectuate :--scoala postliceala sanitara- 2 ani
va multumesc
buna ziua
detin in proprietate 2 apartamente in bucuresti , sectoare diferite .unde declar detinerea celui de al doilea apartament in sectorul x sau in sectorul y? o zi buna tuturor multumesc anticipat
revin cu precizari avind 2 apartamente voi fi impozitat suplimentar, ca atare unde declar ca mai am un apartament ,pentru ca presupun ca daca declar in fiecare sector ca mai am un apartament fiecare va impozita suplimentar,adica dubla impunere , sau declar numai in unul din sectoare al 2-lea apartament ?
multumesc anticipat
buna ziua
detin in proprietate 2 apartamente in bucuresti , sectoare diferite .unde declar detinerea celui de al doilea apartament in sectorul x sau in sectorul y? o zi buna tuturor multumesc anticipat
buna ziua am o dilema contractul de mandat pentru cenzor poate fi facut si pentru o firma specializata sau trebuie incheiat un contract intre asociatia de proprietari si firma respectiva pentru serviciul de cenzor sau si una si alta? va multumesc o zi buna tuturor
buna ziua Asociatia de proprietari nu mai are administrator (demisie) prerogativele acestuia au fost preluate de un membru al comitetului executiv (,desemnat de comitet) avind in vedere ca asociatia are angajat contabil, casier, cenzor,atributiile administratorului se reduc simtitor,ca atare solutia desemnarii unui membru al comitetului sa preia aceste atributii poate fi una permanenta sau are caracter temporar pina la angajarea unui nou administrator? o zi buna tuturor
identificare mostenitori buna ziua unul din proprietari a decedat de citiva ani iar mostenitorii legali nu si-au facut simtita prezenta ,apartamentul fiind nelocuit si in prezent , cotele de intretinere au acumulat o suma deloc de neglijat. Cum putem sa-i gasim pe mostenitorii legali pentru a recupera suma datorata asociatiei de proprietarii? o zi buna tuturor