avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare sarcini administrator de catre un membru al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare sarcini administrator de catre un membru al comitetului executiv

buna ziua Asociatia de proprietari nu mai are administrator (demisie) prerogativele acestuia au fost preluate de un membru al comitetului executiv (,desemnat de comitet) avind in vedere ca asociatia are angajat contabil, casier, cenzor,atributiile administratorului se reduc simtitor,ca atare solutia desemnarii unui membru al comitetului sa preia aceste atributii poate fi una permanenta sau are caracter temporar pina la angajarea unui nou administrator? o zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:07, 18 Ianuarie 2014
Daca administratorul avea activitate care sa presupuna ceva specializare (ceea ce nu mi se pare ca ar fi cazul la dv. in asociatie), ar fi bine sa va ganditi la angajarea altuia nou, dar, daca avea doar in grija administrarea tehnica a imobilului, cred ca nu mai e cazul de o noua angajare.
Dar faceti-i contract de mandat pentru atributiile ramase pentru administrator.
Administratorul demisionar avea atributii prevazute in contractul de munca si in fisa postului referitor la intocmirea listelor lunare de intretinere ?
referitor la acest subiect... as dori sa va intreb si eu cum este mai bine de procedat daca eu trebuie sa plec in concediu prenatal apoi dupa ce nasc sa mai stau acasa cat timp am concediu legal dupa nastere de o luna sau doua... nu vreau sa nu intru in concediu pentru crestere copil si sa ma intorc la servici pentru a putea lua salarul si insertia de 500 lei de la stat pentru ca nu stau in conc de CC... in perioada in care nu sunt eu... ma poate inlocui o persoana din comitetul executiv? dar care nu vrea contract de mandat sau ceva... doar sa-mi tina locul la casierie pt ca in rest tot eu o sa ma ocup de plati,de facutul listelor, completarea registrelor... cum se poate proceda mai bine si ce ma sfatuiti sa fac, tinand cont ca eu sunt admin-casier-contab... va multumesc anticipat pentru sfaturi...
Sigur ca se poate, numai ca ar trebui sa existe o decizie scrisa a comitetului executiv, un "act", ca sa zic asa, astfel incat dv. sa fiti derobata de activitatea de casierie pana la revenirea pe functie, iar toate responsabilitatile legate de aceasta activitate (casierie) sa fie asumate de persoana desemnata sa o preia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie comitet executiv carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Presedintele a demisionat georgeiuly georgeiuly Presedintele a demisionat si nici un proprietar nu vrea sa fie presedinte. Eu doresc sa vand apartamentul si nu are cine semna adeverinta de la asociatie, ca ... (vezi toată discuția)