stiu, tocmai, dar unul dintre parinti, jn cazul injumatatirii cheltuielilor, si-l poate insusi drept parte cotizanta la jumatatea de contributie?
ipotetic vorbind, in caz de divort, vreunul dintre parinti de poate declara detinatorul/beneficiarul acestei indemnizatii doar cu singurul argument ca ei vor fi directionati exclusiv in cresterea copilului?
multumesc
Buna seara,Intentionez sa divortez (varianta amiabila, prin notar) si am 2 intrebari:
1: Copilul nostru este minor si am inteles ca urmeaza sa primim o vizita de la institutia de protectie a copilului; noi avem buletinele pe alta adresa si aud tot felul de opinii cum ca acei reprezentati ar vizita nu domiciliul actual, unde locuimm noi, ci cel din buletin, cu care noi nu avem vreo legatura. Aste adevarat?
2. In legatura cu prima intrebare, noi locuind cu chirie cateva luni de zile de acum incolo, iar fisa completata pt acordarea alocatiei este facuta cu datele din buletin, credeti ca ne pot afecta in vreun fel?
Multumesc anticipat.
da, mamei mele apartin si familia beneficiaza de ele, mi-a transmis ca ar exista inclusiv varianta instrainarii lor; este singurul proprietar, de aceea si teama mea.
buna seara,
problema mea sta in felul urmator: mama mea este direct mostenitor al bunurilor bunicii mele, bunuri dobandite prin succesiune, dupa decesul acesteia. aceasta decizie poate fi atacata, ele nefiind cedate de catre bunica mea cat se afla in viata, ci dupa decesul acesteia?
ma intereseaza aceste detalii deoarece nu doresc instrainarea lor sau interzicerea mea de a beneficia de acestea, adica pamanturi, casa, etc.
multumesc.
nu, n-am semnatura pe ele, nu cred ca-ti poti proteja un lucru doar semnandu-te pe el; in fine, "toata lumea" stie ca sunt ale mele, toti cei care le-au vazut de prima oara stiu ca sunt ale mele, facute de mine; ma rog, pe camera nu le mai am, sunt facute acum vreo 7-8 ani, am intregul fisier in calculator, dar pot demonstra la fata locului; pe net cand au fost puse, au fost puse de mine, etc.
ps: cum ati putea demonstra dumneavoastra un lucru de genul asta?
da, le-am explicat toate aceste aspecte, dar raspunsul lor a fost de 2 varitante: 1, ma crediteaza la fiecare poze, desi nu vreau sa-mi foloseasca pozele si nici nume sau 2, ca le plac si le lasa acolo, ca pot face eu orice vreau?!?!
buna ziua,
cineva (un grup important de pe o retea de socializare)imi foloseste pozele proprietate personala, insa eu nu mi-am dat acceptul: mi-au spus ca le-au descoperit dupa o cautare google, desi, am inteles ca nici de acolo nu pot fi luate si folosite; mai nou, mi-au pus si numele la pozele respective, un lucru care iarasi nu-mi convine si nici nu-mi trebuie, acelea sunt pozele mele si vreau sa le folosesc cum vreau. le-am explicat ca nu ma intereseaza link, nume sau credit, ci doar sa nu le mai foloseasca, dar imi tot raspund ca le plac si ca le lasa acolo, punanundu-mi in vedere ca imi fac publicitate, trecandu-mi numele sub ele. ce pot sa fac, chiar vreau ca acele poze sa le folosesc doar eu?
multumesc.
imi puteti spune, va rog, cu aproximatie, pe ce durata s-ar desfasura un proces, fiindca vreau s-o chem in tribunal pt neplata restantelor banesti?