avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate edy2013

Activitate edy2013

Am cateva nelamuriri,legate de plata tva ,persoana fizica...;
--Daca se fac vanzari repetate ,si terenul este intravilan agricol sau arabil,se aplica TVA??
--In cazul in care se aplica Tva,acesta nu se solicita, doar pe suprafata care devine curti constructii,adica P.O T-UL din certificatul de urbanism in cazul de fata 35%???
exemplu;se vinde lot teren 500mp ,PRET 10.000 EURO si din certificatul de urbanism reiese ca se poate construi doar pe 35% din suprafata acestuia,aproximativ 165mp amprenta(CASA +GARAJE+ALEI ETC)
165MP CURTI CONSTRUCTII X 20 EUR/M2=3.300 EUR TVA INCLUS?????

Daca doresc tva pentru 500 mp ,primaria sa mi de a voie sa construiesc pe 500mp.......

cu stima

Buna ziua!!
Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna respectiva,devine scadenta ,cine beneficiaza de banii intrati in cont???Banca sau Anaf-ul????

cu stima

Buna seara!!
Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna respectiva,devine scadenta ,cine beneficiaza de banii intrati in cont???Banca sau Anaf-ul????

cu stima