avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate burgheliaandrei97

Activitate burgheliaandrei97

Cum, mai exact, putem sesiza Guvernul?
Am sesizat Ministerul Educatiei printr-o scrisoare.
Primarul Constantei refuza sa respecte legea privind subventionarea transportului in comun pentru elevi. Astazi, dupa sedinta Consilliului Local, domnul primar ne-a spus ca [EDITAT] (forma pe care dansul a folosit-o) si ca in cazul in care dam in judecata municipalitatea, el isi va angaja cea mai buna casa de avocatura din Bucuresti, iar noi unul ieftin.
Am trimis scrisori catre Primarie si catre Ministetul Educatiei, dar degeaba.

Din punctul dvs. de vedere, al unor experti, ce ar trebui sa facem?
Buna seara!
Eu cu colegii mei din clasa am hotarat sa cream un site de donatii in scop caritabil. Problema noastra este intrarea in legalitate. Cum putem atrage aceste donatii in mod legal? Am inteles ca a mai incercat o vedeta sa faca aceasta chestie, dar autoritatile i-au oprit activitatea fiindca nu avea forme legale.
As vrea sa mentionez ca daca macar incercati sa imi raspundeti la aceasta intrebare, veti face un bine unor oameni defavorizati.
Va multumesc anticipat!

P.S.: In liceul nostru nu exista o Asociatie a Parintilor (ONG) pe care sa ne bazam activitatea.
Buna seara!
Am stabilit cu colegii mei de clasa sa confectionam obiecte hand-made, sa le vindem intr-o expozitie de Craciun, iar banii castigati sa ii donam.
Intrebarea este cum putem comercializa aceste obiecte in legalitate in cazul in care suntem minori? Trebuie PFA?