avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vanzare de obiecte hand-made pentru caritate
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vanzare de obiecte hand-made pentru caritate

Buna seara!
Am stabilit cu colegii mei de clasa sa confectionam obiecte hand-made, sa le vindem intr-o expozitie de Craciun, iar banii castigati sa ii donam.
Intrebarea este cum putem comercializa aceste obiecte in legalitate in cazul in care suntem minori? Trebuie PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:09, 7 Decembrie 2013
Trebuie, doar ca nu puteti infiinta un PFA daca nu aveti 18 ani.
Eu zic ca nu are rost sa va complicati...altii vand turme intregi de animale si nu au nici un pfa, cu atat mai putin cred ca se va lua cineva de voi, mai ales ca este ceva ocazional.
Acum probabil cei mai catolici decat Papa imi vor sarii in cap, dar imi asum.
Mult respect pentru initiativa voastra!
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
ContSters307306, utilizator
Interesati-va daca e infiintata in scoala o asociatie a parintilor (ong), va inscrieti ca membrii (prin parintii vostrii), daca nu sunteti deja, si apoi puteti sa produceti si vinde la diverse evenimente astfel de produse, banii inregistrandu-se ca venit al asociatiei cu chitanta. Apoi se pot dona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate care executa mobila unicat doreste sa o comercializeze in sistem de consignatie prin ... (vezi toată discuția)
Activitati economice pe ong CiobanuEma CiobanuEma Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)