avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate Mariacica

Activitate Mariacica

Fratele tatalui meu care are imobilul vecin cu tata , a decedat si copii cu mama lor vand casa , la care băiatu meu a vorbit cu unu din băieți si ia spus ca ci cumpărăm noi casa si au fost deacord si urma ca azi sa vina sa facem un precontract si sa ii dăm un avans , surpriză ca il loc sa vina cum a fost intelesu ei au vândut la altcineva imobilu fara ca noua sa ne mai spuna , a sunat băiatu meu sa intrebe de ce nu au venit ca sa ii dea vestea ca a primit cu 2000€mai mult si a dato fara sa ne întrebe ca nu dăm noi mai mult sa o luam noi . . Va rog frumos sa ne lămuriți in privința asta , adică casa noastra părintească e pe grădina cu a unchiului meu , casa a vanduto unui necunoscut , nu era prioritatea noastra pentru a o cumpara si daca nu doream noi sa o luam sa o dea la altu ? astept un raspuns sa ne lamuriti ce putem face in situatia de fata ? Va multumesc !
Discuție In Impas !
Am un ap.care la-m dobindit in timpul casatoriei, dar in acelasi timp am si divortat si mi-a fost acordat mie ap pentru folosinta la divort . Am ramas eu in ap cu copii ,el sa mutat dar nu a cerut partaj niciodata , eu am investit multi bani in acel ap .dar fara documente . Anul acesta el a murit si acum copii cer jumatate din acest ap . fara ca ei sa fi contribuit cu vre-un leu in ap. . Intrebarea este : au dreptu la jumate din ap . ?, cum pot eu sa recuperez acei bani investiti ? au dreptu sa intre in ap chear fara sa aiba certificat de mostenitor ? Cum ies eu din acest impas ? deja sint certata cu copii . ce drept au ei acum asupra mea ?
Am cumparat o casa cu un contract de mana , vinzatoru a decedat ,cei ramasi refuza sa intabule pamantu si casa ,ca eu sa intru in posesia unui contract de vinz./cump original pri Notar ! ce pot face eu acum ? cum sa procedez acum ? va rog sa-mi dati un sfat !
Discuție Pensionare
Sint nascuta din 30.08 1956,Am lucrat 20 de ani in grupa a 2 de munca ,din 01 04 2001 lucrez ca Gestionar, Cind pot sa ramin la pensie anticipat ?cu ce Penalizare ? Sau cind pot la limita de virstra ? Va multumesc !