avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumparata cu act de mana !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumparata cu act de mana !

Am cumparat o casa cu un contract de mana , vinzatoru a decedat ,cei ramasi refuza sa intabule pamantu si casa ,ca eu sa intru in posesia unui contract de vinz./cump original pri Notar ! ce pot face eu acum ? cum sa procedez acum ? va rog sa-mi dati un sfat !
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:46, 29 Aprilie 2014
Formulati actiune in instanta pentru a solicita dispunerea de hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare
Daca nu s-a dezbatut succesiunea dupa decedat, o s-o solicitati dvs. , ceea ce inseamna 3-4 ani de procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune inregistrata in baza de date dupa 27 ani ContSters238389 ContSters238389 Va rog sa ma ajutati cu un sfat sint disperata. In 1986 a decedat unchiul meu fratele mamei fara copii iar dupa 3 luni a decedat si mama mea. Sucesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare danmannyi danmannyi Am cumpărat in 2011 o casa și nu avea intabulare am acceptat sa ii facem noi aseară cinstind arvună după ce au fost gata actele cf și evaluare am ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un sfat. Unchiul meu fratele mamei a decedat acum 25 ani. El nu a avut copii. Eu sint unica mostenitoare in ... (vezi toată discuția)