avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini au prioritate la cumpararea unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini au prioritate la cumpararea unui imobil

Fratele tatalui meu care are imobilul vecin cu tata , a decedat si copii cu mama lor vand casa , la care băiatu meu a vorbit cu unu din băieți si ia spus ca ci cumpărăm noi casa si au fost deacord si urma ca azi sa vina sa facem un precontract si sa ii dăm un avans , surpriză ca il loc sa vina cum a fost intelesu ei au vândut la altcineva imobilu fara ca noua sa ne mai spuna , a sunat băiatu meu sa intrebe de ce nu au venit ca sa ii dea vestea ca a primit cu 2000€mai mult si a dato fara sa ne întrebe ca nu dăm noi mai mult sa o luam noi . . Va rog frumos sa ne lămuriți in privința asta , adică casa noastra părintească e pe grădina cu a unchiului meu , casa a vanduto unui necunoscut , nu era prioritatea noastra pentru a o cumpara si daca nu doream noi sa o luam sa o dea la altu ? astept un raspuns sa ne lamuriti ce putem face in situatia de fata ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 24 Aprilie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate face nimic ca o putea vinde cui doreste fara sa va intrebe. Nu aveti vreun drept de preemtiune in acest caz.
Pacat insa ca vorba intre oameni/ intelegere/ promisiunea/ batutul palbei, pt unii nu reprezinta nimic.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o nelămurire în legătură cu un credit ... 10000000000000 10000000000000 Buna ziua am si eu o nelămurire în legătură cu un credit bancar mai exact ipotecă! In luna iunie am vizionat o casa ne-a plăcut si am batut palma cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu probleme Lukas1985 Lukas1985 Buna seara !Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema destul de incalcita!In octombrie 2018 mama mea si unchiul au gasit un cumparator pentru mostenirea ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerespectat ingriduta ingriduta va rog sa ma ajutati cu un sfat tot in legatura cu un antecontract nerespectat... mama mea a incheiat un antecontract cu sotii Sufaru pentru cumpararea de la ... (vezi toată discuția)