avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil cu probleme

Buna seara !Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema destul de incalcita!In octombrie 2018 mama mea si unchiul au gasit un cumparator pentru mostenirea lor din delta cu 43000 e si au semnat un precontract im care cumparatorul a dat un avans de 5000e si in care se obliga sa achite urmatoarea suma pe data de 1 iunie 2019 data in care se finaliza contracrul de vanzare.Pe data de 1 iunie 2019 cumparatorul nu a avut banii si el vroia sa ii puna sa semneze pt vanzare s8 ca le baga banii intro sapt si ai mai nu au avceptat dar ia convins pe ai mei sa mai prelungeasca pana pe 16 iulie .Bun pana acum , cu o zi inainte de 16 iulie acesta suna iar si spune ca sa mai amane o sapt ca o bage banii si bineinteles iar nu a dat nici un semn !Mama si unchiul au asteptat pana pe 24 sept mai precis si sau dus la executor pentru a le trimite o adresa in care sunt chemati pe data de 16 oct pentru a finaliza vanzarea !Cumparatorul a semnat ca a primit instiintarea si a sunat la o saptamana cu amenintari ca ne da in judecata si le a trimis alor mei niste mesaje de la banca in care banca spune ca o sa trimita evaluatorul pe 25 oct gen sa ii convinga ca banca o sa ii dea banii
!Nu mai aberatii dupa parerea!Acum intrebarea mea este urmatoare ce au ai mei de pierdut pentru ca s au saturat sa ii duca cu zaharelul azi maine .Sau ce e de facut in cazul acesta pt ca ai mei vor sa rupa promisiunea pentru ca cumparatorul nu are cuvant nu este serios deloc
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2019
Lukas1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lukas1985 , utilizator 22:26, 13 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu se prezintă la notar la data stabilită de către părinții dvs,notarul va redacta o încheiere din care sa rezulte acest fapt iar părinții dvs pot pastra linistiti avansul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chestie e ca o sa se prezinte dar fara bani si cu ideeea de a mai prelungii inca odata termenul!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca nu se prezintă la notar la data stabilită de către părinții dvs,notarul va redacta o încheiere din care sa rezulte acest fapt iar părinții dvs pot pastra linistiti avansul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate imobiliara mexic85 mexic85 am de gand sa cumpar un imobil, de la un dezvoltator imobiliar-grandis residence care se afla in constructie si care are termen de finalizare decembrie ... (vezi toată discuția)
Mai am ceva de facut katap katap In octombrie 2007 am imprumutat un prieten cu 20 000 ron ca sa si cumpere o masina noua si drept garantie, am luat o pe firma mea( cabinet medical) urmand ca ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract trandafir88 trandafir88 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorea problema: -am incheiat acum un an un antecontract autentificat la notar pentru achizitia unei case aflata in ... (vezi toată discuția)