avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate vali34ciurea

Activitate vali34ciurea

Buna ziua,
stabilirea resedintei in alta locatie(mutatie) inregistrata la politie, diferita de adresa de domiciliu, imi ofera dreptul sa inchei contracte cu furnizorul de servicii(gaze, curent, cablu), pe numele meu?
Multumesc!
Am un contract platit in proportie de 75% care avea termen de finalizare in decembrie 2017.Din pacate nu este gata nici in momentul de fata.In contract sunt stipulate penalitati de intarziere .Contractul este semnat la notar de comun acord.Am instiintat vinzatorul (constructorul) printr-o notificare.Am sanse sa obtin aceste penalitati?Ce trebuie sa fac?
Buna ziua, doresc montarea unei CT , intr-un bloc in care mai sunt montate si altele.Unul dintre vecinii cu pereti comuni nu este de acord cu acest lucru, cu montarea CT si debransarea de la sistemul centralizat de caldura si apa calda.Am acordul asociatiei de proprietari si al celerlalti 3 vecini.
Distribuitorul local de agent termic refuza sa-si de-a acordul ptr.debransare.
Asociatia de locatari inregistreaza debite restante catre furnizorul de agent termic, iar in momentul de fata este sistata caldura in bloc.
Care sunt modalitatile legale ptr. a realiza debransarea?
Este normal ca din cauza unui rau platnic,sau mai multi si a unui vecin rauvoitor sa locuiesc in frig?
Buna ziua, sunt si eu in situatia dvs, un vecin nu este de acord cu debransarea si montarea unei CT. puteti sa-mi spuneti pe ce baza legala societatea de termoficare si-a dat acordul, ptr. ca eu nu reusesc sa-l obtin?
Va multumesc!