avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa recuperez penalitatile de intarziere de la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa recuperez penalitatile de intarziere de la un dezvoltator imobiliar?

Am un contract platit in proportie de 75% care avea termen de finalizare in decembrie 2017.Din pacate nu este gata nici in momentul de fata.In contract sunt stipulate penalitati de intarziere .Contractul este semnat la notar de comun acord.Am instiintat vinzatorul (constructorul) printr-o notificare.Am sanse sa obtin aceste penalitati?Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:14, 27 Iulie 2018
Trebuie deschis proces si obținută hotărâre judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa recuperez penalitati de intarziere de la un dezvoltator imobiliar? florian66 florian66 Am contractat un apartament platit integral care avea termen de finalizare (cu tot cu termenul de gratie) 15 mai 2009. Din pacate nu am putut sa ma mut decat ... (vezi toată discuția)
Casa la "cheie" cu contract imobiliar bogdanb84 bogdanb84 Buna ziua, In dorinta de a avea un imobil propriu, in data de 14.07.2014 am semnat un contract de antepriza cu un constructor pentru o casa la ... (vezi toată discuția)
In 2021 am semnat un antecontract dpo26 dpo26 Buna ziua, Vin cu urmatoarea situatie, in 2021 am semnat un antecontract si am platit un avans, pentru o locuinta care valora 140.000 euro, incadrandu-se la ... (vezi toată discuția)