avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum sa recuperez penalitati de intarziere de la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum sa recuperez penalitati de intarziere de la un dezvoltator imobiliar?

Am contractat un apartament platit integral care avea termen de finalizare (cu tot cu termenul de gratie) 15 mai 2009. Din pacate nu am putut sa ma mut decat la 1.12.2009, insa procesul verbal de predare-primire l-am semnat abia in 15.02.2010. In contract sunt prevazute penalitati de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere. Contractul este incheiat la notariat. Am sanse sa obtin penalitatile? Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:18, 20 Februarie 2010
il puneti de drept in intarziere printr-o notificare si daca nu va raspunde il actionati in judecata..cel mai bine apelati la un avocat din localitatea unde va aflati sa va ajute cu actele.. bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare penalitati in urma unui cvc pt construirea unui apartament florian66 florian66 In luna mai 2009 am incheiat contractul de vanzare-cumparare cu dezvoltatorul unui complex rezidential, in care se specifica ca transmiterea posesiei si ... (vezi toată discuția)
Recuperare penalitati raluca225 raluca225 Buna ziua. Am semnat un antecontract pentru achizitia unui apartament in data de 07.05.2018 si am platit un avans de 15% din pretul apartamentului, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Dezvoltaror imobiliar ancaacna ancaacna Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspuns. Am urmatoarea speta: Am semnat in ianuarie 2008 un atecontract de vanzare cumparare pt un apartament de 3 ... (vezi toată discuția)