avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate andreeat13

Activitate andreeat13

Buna ziua,

O persoana vrea sa se inregistreze ca PFA in Bucuresti, are domiciliul in sectorul 2 si cabinetul va functiona in sectorul 6, unde trebuie sa se inregistreze? In sectorul 2 - la domiciliu sau in sectorul 6 - ca punct de lucru? Multumesc! Raspunsurile primite de la Administratia Financiara sunt contradictorii...
Buna ziua, as dori sa stiu in cate zile se inregistreaza in Revisal incetarea unui contract de munca pe perioada determinata inainte de expirarea termenului de incetare. De exemplu, se poate inregistra incetarea in data de 05.11.2014 cu data de 01.11.2014?
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Este prevazut in CIM concediul de 29 zile, dar auzisem ca s-ar fi modificat legea si ca pentru jumatate de norma ar fi de 22 zile. Vroiam sa verific , ca sa fie corect si legal.
Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez cu jumatate de norma, in invatamant, ca personal didactic auxiliar si am peste 15 ani vechime in munca la cate zile de concediu de odihna am dreptul?
Răspuns la discuția Incetare suspendare in Revisal
Eu ma refeream la incetarea suspendarii, cand poate fi inregistrata in Revisal, in conditiile in care 1,2 si 3 ian sunt zile libere, apoi 4 si 5 sunt sambata si duminica, daca suspendarea inceteaza la 1 ianuarie?
Daca suspendarea inceteaza in 01 ianuarie 2014 cand trebuie inregistrata in Revisal, avand in vedere ca 01 si 02 sunt zile libere oricum, iar 03 ianuarie este liber anul acesta, asa ca prima zi lucratoare este in data de 06 ianuarie, la bugetari ?