Buna ziua! asi dori va rog sa-mi spuneti care nr de formular european ii trebuie fiicei mele sa ceara pentru a solicita sistarea alocatie ptr. copil in Romania doarece este in Germania si acolo a luat deja de 1 luna alocatia ptr copil . stie ce acte sa trimita dar nu stie ce formular european sa ceara ( nr formularului)
va multumesc anticipat ...
multumesc ptr raspuns dar eu am intrebat daca alocatia o pt ridica pe baza de o inputernicire data de catre fiica mea la notar doar pana o vor lua ei din localitatea din strainatate unde s-au stabilit... doarece inca nu primesc alocatia copilului acolo..
Buna ziua! as dori sa stiu daca se asimileaza ani si cat de la intrarea in pensie de invaliditate pana la iesirea in pensia de limita de varsta.. mentionez ca am lucrat 29,6ani.. si am iesit in pansie de invaliditate din anul 2006.... va multumesc ptr raspuns anticipat..
Buna seara! va rog sa-mi spuneti daca fiica si ginerele meu impreuna cu nepotelul de 3 ani pleaca din tara definitiv .. eu pot ..si cat timp am dreptul sa iau alocatia nepotelului? sau se suspenda imediat ? care e procedura? doarece pana se stabilesc cu locul de munca si asigurarile nu vor beneficia de alocatia copilului... asi aprwcia daca aas primi o lamurure cat mai detailata>.... multumesc anticipat ptr raspuns!