avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate

Buna ziua! as dori sa stiu daca se asimileaza ani si cat de la intrarea in pensie de invaliditate pana la iesirea in pensia de limita de varsta.. mentionez ca am lucrat 29,6ani.. si am iesit in pansie de invaliditate din anul 2006.... va multumesc ptr raspuns anticipat..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:28, 15 Ianuarie 2014
1. Perioada cat beneficiati de pensie de invaliditate este perioada asimilata stagiului de cotizare la pensie si se ia in calcul la pensia pentru limita de varsta.

2. La determinarea punctajului lunar se ia in calcul cuantumul pensiei de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care beneficiez de pensie de invaliditate constituie stagiu? Ditzu Ditzu Buna ziua ! As dori sa stiu daca pensia de invaliditate se ia in calcul ca vechime ? Dar ca si perioada de cotizare ? Ma interesez pentru ca nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)
Durata pensiei de boala se adauga la perioada de vechime pentru pensia la limita de varsta? akitadolf akitadolf Am fost cadru militar dupa o vechime de 20 ani plus sporurile am facut 30 ani. am fost in pensie de boala dupa care m-am pensionat la limita de varsta si as ... (vezi toată discuția)
Perioada in care beneficiez de pensie de invaliditate este valorificata la pensia pentru limita de varsta? DANYELY DANYELY DACA AM BENEFICIAT DE PENSIE GRADUL II ,TIMP DE 10 ANI, IN ACEASTA PERIOADA SE ADAUGA LA IESIREA LA PENSIE LA VARSTA, CONTRIBUTIE LA VECHIME. (vezi toată discuția)