Sincer, nu cred in eficacitatea acestui serviciu. Cunosc persoane carora nu li s-au rezolvat problemele reclamate. De aceea am intrebat aici, caut o alta solutie pe care spèram sa o gasesc la dvs.
Am postat un anunt pe un portal online, am trimis coletul doritorului care s-a declarat multumit de produs, insa problema mea se refera strict la oferta "livrare gratuita cu verificare colet" si anume: formularul de comanda existent pe site pe care eu l-am completat in urma intelegerii mele cu cumparatorul si avand in vedere ca nu sunt in aria de acoperire a firmei de curierat a trebuit sa accept plata unei taxe suplimentare de exterior in valoare de 52 de roni, din care( asa este afisat in formular) 11,16 lei reprezentand taxa de ramburs. Am achitat aceasta taxa de 52 roni la trimiterea coletului. Pana aici a fost ok, problema este urmatoarea: pt primirea rambursului firma de curierat mi-a mai cerut o taxa suplimentara de 46 lei desi eu am platit anticipat la livrarea coletului si taxa de ramburs, prevazuta clar in formularul de comanda de pe site. Am sunat la firma de curierat si ei mi-au spus ca aceasta comanda a fost facuta prin site. Am sunat la administatorul site, le-am explicat situatia si mi-au spus ca vor analiza situatia si ma vor contacta telefonic in aceeasi zi. Nu m-au contactat, nu stiu ce am de facut. In cazul in care nu voi fi contactat nici in zilele urmatoare de catre un reprezentant site sau firma de curierat pt primirea rambursului fara ca eu sa mai platesc vreo taxa cf formularului de comanda afisat pe site, va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a-mi rezolva problema cf regulamentelor afisate de dumnealor?
Eu nu am niciun subordonat, asadar sunt singurul angajat, iar biblioteca nu are personalitate juridica. Intrebarea este daca in acest caz pot fi trecut ca bibliotecar responsabil, pt. ca cei de la personal au motivat ca nu pot fi bibliotecar responsabil fiind singurul angajat.
Buna ziua! As dori sa intreb daca un bibliotecar orasenesc (care raspunde doar el de biblioteca si activitatea ei, biblioteca neavand personalitate juridica) poate fi bibliotecar responsabil?
Avand in vedere ca sunt nascuta in data de 9 aprilie 1955 si am o vechime totala de 28 de ani (inclusiv cu ce mi se cuvine in urma celor 15 ani cu grupa I) inseamna ca as putea iesi la pensie . Va doresc un an mai bun, mai bogat si plin de dragoste si intelegere!
Am inteles ca legea a fost publicata in MO sau poate am inteles eu gresit! Dar dupa aceste noi modificari, la ce varsta credeti ca voi putea iesi la pensie? Multumesc!
Am 28 de ani de vechime, dintre care 15 ani in grupa I si doresc sa stiu daca ies la pensie in 2014, ianuarie? Mentionez ca sunt femeie si am varsta de 58 de ani si 8 luni.