avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate deeariri

Activitate deeariri

Răspuns la discuția Pensie de urmas
Va multumesc
Discuție Pensie de urmas
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma angajez in timpul anului 4 de facultate cursuri la zi - buget, mai pot primi pensia de urmas dupa tatal decedat. Mentionez ca am 23 de ani. Va multumesc.
mentionez ca mama nu are varsta pentru a primi pensie de urmas
Va rog sa-mi spuneti in cazul in care fata de 19 ani care are pensie de urmas dupa tatal decedat poate avea cu cuponul de pensie de urmas reducere de tren de 50% si va rog sa-mi spuneti daca beneficiaza si mama fetei.
Discuție pensie de urmas
Va rog sa-mi spuneti cum pot beneficia de pensia de urmas de 100 lei, deoarece eu am o pensie anticipata de 350 lei, varsta de 58 lei.
Va multumesc
Cei care dau pentru prima data la facultate trebuie sa plateasca si aceasta taxa in afara de taxa de inscriere si taxa de confirmare?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Despre somaj
dar dupa cele 60 de zile si pana la inceperea facultatii pot primi o luna indemnizatia de somaj ?
va multumesc
Discuție Despre somaj
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care eu acum am terminat liceul si am luat examenul de bacalaureat pot primi somaj pana cand voi incepe facultatea. Mentionez ca primesc pensie de urmas din cauza ca am un tata decedat.
va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unui divort la notar in cazul in care sunt doi copii majori daca se poate divorta de la prima intalnire la notar sau nu . va multumesc.
va rog sa-mi spuneti ;daca doresc sa fiu membru unui partid dintr-o comuna din alt judet in afara de judetul meu de domiciliu daca se poate acest lucru . va multumesc