avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxa de echivalare a studiilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxa de echivalare a studiilor

Cei care dau pentru prima data la facultate trebuie sa plateasca si aceasta taxa in afara de taxa de inscriere si taxa de confirmare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 15:19, 14 Iulie 2014
Asa ceva gasiti in regulamentul de organizare si functionare al faculatatii in cauza.
Daca dati admitere prima data/la primul program de studii universitare, ce echivalare vreti sa faceti? Cursurile preuniversitare nu se echivaleaza decat in preuniversitar, iar cele universitare in universitar.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt inscrisa la master, o sa nasc in aug 2010. pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? mariamihaela mariamihaela buna ziua! sunt noua pe aici... si forumul este foarte interesant... as vrea sa stiu si eu dc pot lua indemnizatia pentru copil in urmatoarele conditii: - ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului octyta octyta Buna ziua! Numele meu este Octaviana si sunt insarcinata in 6 luni! In prezent sunt studenta la zi in anul 3 de facultate (este acreditata) iar licenta o voi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum interpretați art. 105 din noua lege a învățământului ... David11_03 David11_03 Bună ziua! Cum interpretați Art. 105 din noua lege a învățământului universitar 199/2023 \"Pentru absolvenţii învăţământului universitar de ... (vezi toată discuția)