avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate mitik_gl

Activitate mitik_gl

pai daca banca a scos proprietatea la vanzare, proprietarul (fost) ce drepturi mai are acolo pana la vanzare?
aaa, si proprietarul nu a putut plati datoriile pe care le avea la banca
Domnul X are proprietatea A, pe care o gireaza pentru a obtine imprumut o suma de bani. Nu reuseste sa plateasca datoriile catre banca si astfel banca scoate la vanzare proprietatea A. Pana in momentul in care se va gasi o persoana care sa cumpere proprietatea A de la banca, cine are drepturi asupra proprietatii, banca sau domnul X? Astept raspunsurile dvs. avizate. Va multumesc!!=D>
unde trebuie sa merg pentru a infiinta un S.C, ce domeniu de activitate trebuie sa aiba si vreau sa stiu daca pot sa joc in locuri publice sau trebuie sa am teren amenajat proprietate privata....??!!(pot juca intr-o cladire abandonata, dezafectata sau padure?)
buna seara!! as dori sa imi deschid un joc de paintball. Am nevoie si de o firma sau s.c.? #-o
deci se poate elibera pe data de 27? Autorizatia actuala expira pe 28. Mie mi-a spus cineva ca urmatoarea autorizatie se poate elibera abia la o zi dupa ce a expirat autorizatia precedenta.
Buna ziua!! Am un autoturism cu care circul in baza celui de-al doilea rand de numere rosii, care imi expira pe data de 28.04.2012. Problema e ca urmeaza sa fiu plecat ceva timp si ma intorc acasa abia pe data de 29.04.2012, cu o zi DUPA expirarea numerelor. Intrebarea mea e daca pot solicita de pe acum cel de-al treilea rand de numere rosii, sa le am la mine si sa le schimb atunci sa ma pot intoarce acasa cu masina... Va multumesc anticipat!!
Răspuns la discuția Executare silita- nedumerire
Adica o sa puna sechestru si pe plasma, care e a mea, iar dupa ce ma duc sa dovedesc cu facturi si chitante ca lucrurile sunt ale mele, mi le inapoiaza?
Buna ziua! Am o problema si sunt sigur ca ii voi afla raspunsul chiar aici. Tatal meu a facut acum vreo 4 ani un imprumut de nevoi personale, fara garantii si fara nimic. Intre timp a ramas fara serviciu si cu timpul nu a mai tinut legatura deloc cu banca. Acum a primit somatie de executare silita si as vrea sa stiu daca executorul poate pune sechestru si pe unele bunuri mobile din casa care imi apartin mie.#-o Asept raspunsul vostru, va multumesc anticipat!!