avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate robbie007

Activitate robbie007

Răspuns la discuția Contract de vânzare cumpărare
Acasă.

raluk0207 a scris:

Sa il luati de unde?

Bună. Mama mea va vinde casa in care locuiește. Pentru a o proteja de o eventuala păcălire, am dreptul să iau contractul acasă să îl citim si abia apoi sa îl semneze?
Suntem un cuplu de același sex si concubinul meu vrea să facă rată pentru un apartament la plata căruia vom contribui amândoi. In caz că ne despărțim, ce drept aș avea?
Răspuns la discuția plata concediului de odihna
deci sa inteleg ca ar trebuii sa se regaseasca in viitorul fluturas? insa nelamurirea mea este de ce atat pe vechiul cat si actualul contract scrie "dreptul la 5 zile CO pe an", desi contractele sunt pe trei luni?
buna ziua,
in luna iunie am fost angajat cu contract de trei luini, care a expirat acum pe 10 septembrie. pe contract era specificat ca am dreptul la 5 zile CO, pe care nu le-am luat, pe data 9 septembrie s-a incheiat contractul de munca, insa tot in aceeasi zi s-a facut un nou contract de munca cu aceeasi perioada de trei luni. . intrebarea mea este daca cele cinci zile de concediu(care desi nu le-am luat) imi vor fi platite sau le pot acumula cu aceste cinci zile de concediu specificate in actualul contract. mentionez ca fac parte din angajatii cu productie indirecta, functia fiind tehnician aq, conform clasificarii meseriilor. toate cele bune