avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cumpărare

Bună. Mama mea va vinde casa in care locuiește. Pentru a o proteja de o eventuala păcălire, am dreptul să iau contractul acasă să îl citim si abia apoi sa îl semneze?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:39, 16 August 2019
Sa il luati de unde?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil de la notarul public doriti sa il luati.Nu prea se mai poartă pacalelile,un notar nu isi riscă jobul.dar puteti cere un draft de contract. Mama dvs poate sa solicite lămuriri notarului.poate sa vina însoțită de un avocat.variante exista.
Acasă.

raluk0207 a scris:

Sa il luati de unde?

robbie007 a scris:

Acasă.

raluk0207 a scris:

Sa il luati de unde?

Nu se poate.
Îl citiți și îl studiați cât doriti dvs, dar la sediul biroului notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mostenire king king Buna ziua Am o mama care locuieste la tara.Este in varsta si traieste cu un barbat necununati la sfat devreo 6 ani.Ei ii este frica ca acest om are ca scop sa ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu succesiunea PaolaD PaolaD Buna. Este prima data cand scriu pe acest forum dar am inteles ca este foarte util, deci va explic si problema mea. Acum 8 luni a murit tatal meu, mama a ramas ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare erhabe erhabe Buna ziua! In urma cu vreo 15 ani mama i-a facut contract de vanzare unuia dintre fratii mei pentru un apartament cu 3 camere. Din discutiile avute cu mama ... (vezi toată discuția)