avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament cu imprumut bancar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament cu imprumut bancar

Suntem un cuplu de același sex si concubinul meu vrea să facă rată pentru un apartament la plata căruia vom contribui amândoi. In caz că ne despărțim, ce drept aș avea?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:46, 4 Septembrie 2018
In contract va inscrieti amandai in calitate de coproprietari cu cate o cota de 1/2, im caz de despartire se face partaj, unul ramane cu imobilul si creditul si ii plateste celuilat o sulta, suma in bani, pentru cota celuilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Divort cu intelegere, credit ipotecar AdrianaM AdrianaM Buna seara, am o intrebare, in ce masura poate o persoana care divorteaza si care a achizitionat un apartament in perioada casatoriei cu un credit ipotecar sa ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)