avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate normator

Activitate normator

Pana la ce data depun declaratiile fiscale la organul fiscal (primarii din mediu rural), Societatile Comerciale pentru anul curent , 2016 (persoane juridice) ?
In cazul in care S.C. -ul respectiv (pers. juridica) nu a depus declaratia fiscala pentru anul curent pina la data stabilita, se poate lua in consideratie declaratia fiscala emisa de acesta pentru anul anterior?
In ce conditii se intocmesc deciziile de impunere pentru anul curent la persoanele juridice, in situatia in care acestea nu depun declaratiile fiscale pentru anul curent?
Exista vreun cadru legal care prevede ca platile sa se faca in odinea emiterii facturilor (cronologic) sau aleatoriu?, care este acest articol.
de ce facilitati beneficiaza o persoana salariata in cazul adoptarii unui copil cu virsta pina in 2 ani? ( pentru un instructaj prealabil, etc ..... )
Coform clauzelor noului Cod Fiscal, in cazul in care un proprietar deschide un magazin in propria casa, cine si cum stabileste suprafata pentru care urmeaza sa se plateasca impozitul ?
ce articol
ce cadru legal reglementeaza plata amenzilor ca prioritate inaintea impozitului pe alte proprietati (case,terenuri, masaini si utilaje)






Care este articolul din Codul Fiscal care prevede faptul ca eu sunt obligat sa platesc impozitul pentru o masina cumparata de la alt proprietar chiar daca acesta platise impozitul pentru masina respectiva pina la sfirsitul anului
in baza carui cadru legal sunt obligat sa platesc impozitul pe o masina cumparata in octombrie, daca vechiul proprietar il platise pe tot anul?
multumesc anticipat,
la multi ani

Discuție Impozit auto
am cumparat o masina in luna octombrie, vechiul proprietar avea platit impozitul pe tot anul, mai platesc si eu impozit pentru perioada octombrei/decembrie?
Un absolvent de licenta in domeniul stiinte politice si masterat tot in domeniul stiinte politice plus programul de expert legislatia muncii cu nota 9,50 organizat de Corneliu Bente, poate ocupa postul de inspector personal?
Conform art. 49/(1) din Legea 230 spune ca penalitatile se aplica dupa 30 de zile iar la punctul (2), dupa 20 de zile calendaritice, la ce se refera legiuitorul in prima faza si la ce se refera in a doua faza?, cumva la punctul 1 este vorba de terti iar la punctul 2 se refera la locatari ?
MULTUMESC ANTICIPAT,
CU STIMA.