avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

am cumparat o masina in luna octombrie, vechiul proprietar avea platit impozitul pe tot anul, mai platesc si eu impozit pentru perioada octombrei/decembrie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 1 Ianuarie 2016
Datorati impozit aferent bun mobil in calitate de proprietar al cestuia de la momentul achizitiei bunului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina MadalinaCosac MadalinaCosac Detinem o masina, care a fost vanduta in acte in anul 2015. Pana la momentul actual nu a fost inmatriculata deci ea este pe numele vechiului proprietar, dar ... (vezi toată discuția)
Impozit auto cu probleme Gabi22 Gabi22 Buna ziua! Am cumparat o masina inmatriculata in decembrie 2010. Proprietarul autoturismului care este trecut in acte a vandut masina din 2007 si din acel an ... (vezi toată discuția)
Impozit bunuri dobandite normator normator in baza carui cadru legal sunt obligat sa platesc impozitul pe o masina cumparata in octombrie, daca vechiul proprietar il platise pe tot anul? multumesc ... (vezi toată discuția)