avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate iuliavaida

Activitate iuliavaida

Daca m-am reintors la munca in data de 11 mai 2015 , dupa concediul de 2 ani pentru cresterea copilului in acest an mai am dreptu la concediu de odihna ? Mentionez ca an schimbat angajatorul cand m-am reintors la munca.
In data de 9 iunie ar trebui sa ma intorc la serviciu deoarece fetita mea face 2 anisori . Intrebarea mea este daca tatal trebuie sa-si ia concediu o luna penreu cresterea copilului si eu sa ma duc la serviciu din mai? Daca da ,trebuie sa depunem ceva acte pentru sotu? Multumesc
Daca sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani pot face parte din comise electorala pentru alegeri ?
Va multumesc !
Sa inteleg ca daca depaseste cele 126 de zile poate primi concediu medicala dupa nastere ? Cate zile ?
Ce se intampla cu o gravida care a avut o sarcina cu probleme ( 80% din perioada a fost in concediu medical , inclusiv comisie )nu naste in perioada celor 126 de zile de concediu prenatal , postnatal . In 3 zile se implinesc 84 de zile de prenatal iar la ultima monitorizare medicul a spus ca sarcina mai merge 2 saptamani , deci dupa nastere nu mai are 42 de zile ?