avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu cresterea copilului

Daca sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani pot face parte din comise electorala pentru alegeri ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:42, 15 Februarie 2014
1. Sumele platite membrilor comisiilor electorale sunt considerate venituri profesionale impozabile.

2. Vedeti ca la ultimele alegeri au restituit indemnizatiile si cei acer ai fost in somaj si cei care au fost in concediu crestere copil (CCC).

3. Dar nu strica sa intrebati si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnhizatia pentru CCC, poate, intre timp, au aparut alte prevederi legate de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar realizat in timpul concediului pentru cresterea copilului stefi27 stefi27 Buna ziua Anul trecut, in luna februarie am realizat un venit suplimentar, rezultat din pilon pensii(P2). In acea perioada eram in concediu post natal, inca ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat in sistemul de sanatate ela_03 ela_03 Buna ziua! Eu sunt angajata si ii am in intretinere pe parintii mei, ei neavand nici un venit. Din iunie o sa intru in concediu de maternitate, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani mine58 mine58 Buna seara, Azi fata mea a primit un plic de AJOFM ca are de plata pentru 2013 suma de 163 lei cas si impozit pe venit si nu stim ce reprezinta, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)