avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate elizabetana

Activitate elizabetana

Intrebare: Cererea de scoaterea de la intretinere, daca sunt copropietar, nu trebuia ca fie semnata si de mine?
Va multumesc tare mult pentru aceste informatii!
Multumesc tare mult pentru ajutor!
Sunt pe actul de proprietate!
Buna, Am o intrebare legata de scoaterea de la intretinere. Suntem casatoriti de 40 ani si sotul meu m-a scos de la intretinere fara sa stiu. Nu cred ca este vorba de bani. Este cred o razbunare in urma unor animozitati conjugale. El platea intretinerea. Am descoperit dupa 4 luni, uitandu-ma la vizier. Era doar o singura persoana. Presupun ca a facut o cerere, motivand ceva .... l-am intrebat si mi-a raspuns ca asa a vrut el!!! Ce repercursiuni legale poate avea acest lucru, asupra mea, in mod normal sau in cazul unui divort?! Multumesc tare mult!
Intrebare: daca am copie simpla de pe certificatul de casatorie, cum o certific daca nu am originalul?
Multumesc tare mult!
Sotul nu imi da certificatul de casatorie sa depun actele de divort!Exista o solutie sa depun actele cu o copie dupa certificatul de casatorie?Multumesc
Răspuns la discuția Despre divort
Detalii va rog...raspunsul este sec si din alte surse juridice sunt ceva"greutati"!!!!!:(
Discuție Despre divort
Intrebare: Daca unul dintre soti da divort si celalalt refuza sa divorteze, ce se intampla?