Buna, Am o intrebare legata de scoaterea de la intretinere. Suntem casatoriti de 40 ani si sotul meu m-a scos de la intretinere fara sa stiu. Nu cred ca este vorba de bani. Este cred o razbunare in urma unor animozitati conjugale. El platea intretinerea. Am descoperit dupa 4 luni, uitandu-ma la vizier. Era doar o singura persoana. Presupun ca a facut o cerere, motivand ceva .... l-am intrebat si mi-a raspuns ca asa a vrut el!!! Ce repercursiuni legale poate avea acest lucru, asupra mea, in mod normal sau in cazul unui divort?! Multumesc tare mult!
Buna ziua. Repercursiuni juridice nu sunt pana la data la care ar exista impotriva dvs o actiune de evacuare - si asta doar in cazul in care doar sotul este proprietarul imobilului ar fi posibila o astfel de actiune. Cautati-va pe portalul instantelor de judecata sa vedeti daca exista un astfel de dosar. Deasemeni vorbiti cu administratorul sa va repuna pe listele de intretinere, fiind o eroare.
Solicitati administratorului sa vedeti cererea formulata de catre sotul dvs,in mod normal scoaterea la intretinere se dispunea in urma depunerii unei cereri depuse.Din punctul meu de vedere nu exista nici o consecinta din punct de vedere legal.
Atata timp cat sunteti proprietara in acte nu puteti fi evacuata fara o hotarare judecatoreasca.
Vorbiti cu presedintele si fie faceti dvs o cerere sa fiti introdusa in liste, fie fac ei un referat si constata din oficiu ca in fapt locuiesc 2 persoane la acea adresa.
Intrebare
marryy_lm
Am urmatoarea intrebare:fiica mea in calitate de proprietara a locuintei a facut o cerere catre asociatia de proprietari in care a cerut sa fie scoasa de la ... (vezi toată discuția)