avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu m-a scos de întreținere. Ce repercusiuni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu m-a scos de întreținere. Ce repercusiuni legale poate avea acest lucru asupra mea?

Buna, Am o intrebare legata de scoaterea de la intretinere. Suntem casatoriti de 40 ani si sotul meu m-a scos de la intretinere fara sa stiu. Nu cred ca este vorba de bani. Este cred o razbunare in urma unor animozitati conjugale. El platea intretinerea. Am descoperit dupa 4 luni, uitandu-ma la vizier. Era doar o singura persoana. Presupun ca a facut o cerere, motivand ceva .... l-am intrebat si mi-a raspuns ca asa a vrut el!!! Ce repercursiuni legale poate avea acest lucru, asupra mea, in mod normal sau in cazul unui divort?! Multumesc tare mult!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: elizabetana , utilizator 10:09, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca e vorba de evacuare aici, ci este ceva bine gandit de sot: este foarte posibil ca doreste sa divorteze din vina Dumneavoastra (sau nu) si v-a scos de la intretinere pentru ca , implicit, sa existe o dovada ca Dumneavoastra ati parasit domiciliul conjugal - de aceea se plateste intretinerea pentru o singura persoana. Disutati cu presedintele asociatiei de locatari pentru a afla in baza a ce document/declaratie ati fost scoasa de la intretinere.
andrei2005 a scris:

Nu cred ca e vorba de evacuare aici, ci este ceva bine gandit de sot: este foarte posibil ca doreste sa divorteze din vina Dumneavoastra (sau nu) si v-a scos de la intretinere pentru ca , implicit, sa existe o dovada ca Dumneavoastra ati parasit domiciliul conjugal - de aceea se plateste intretinerea pentru o singura persoana.

:)))
Faptul că nu este trecuta la plata întreținerii nu este o dovada de necontestat.
Întrucât poate dovedi cu martori că a locuit acolo în tot acest timp.
In plus, la divorț în ziua de azi este mult mai simplu.
Greu de crezut că un avocat ar susține asa ceva in instanta, cu rea credință.

Faptul că soțul a declarat că nu mai este prezenta, și să fie scoasă de la plata întreținerii, este fals în declarații.
Și acest fapt este în dauna și frauda tuturor locatarilor din acel imobil.

D-na să meargă la președintele asociației de locatari și să îi explice situația.
In acest caz , soțul că plăti și întreținerea din urma. :))
In cazul in care refuza sa stea de vorbă cu ea, să trimită o scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Apoi, sa stea liniștită și să îi lase pe ceilalți să facă ce vor, și să vadă ce urmaresc.
Va multumesc tare mult pentru aceste informatii!
Intrebare: Cererea de scoaterea de la intretinere, daca sunt copropietar, nu trebuia ca fie semnata si de mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de cheltuieli intretinere la bloc aelemarac aelemarac 1. Daca pe lista cu consumul de apa pe luna iunie, depus in casuta postala a asociatiei de locatari, am trecut si numarul de persoane din apartament (care se ... (vezi toată discuția)
Intrebare marryy_lm marryy_lm Am urmatoarea intrebare:fiica mea in calitate de proprietara a locuintei a facut o cerere catre asociatia de proprietari in care a cerut sa fie scoasa de la ... (vezi toată discuția)
Compensare intretinere alex155 alex155 Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate. Administratorul a continuat ... (vezi toată discuția)