avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, lipsa certificat de casatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, lipsa certificat de casatorie

Sotul nu imi da certificatul de casatorie sa depun actele de divort!Exista o solutie sa depun actele cu o copie dupa certificatul de casatorie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: elizabetana , utilizator 13:28, 23 Februarie 2017
elizabetana a scris:

Sotul nu imi da certificatul de casatorie sa depun actele de divort!Exista o solutie sa depun actele cu o copie dupa certificatul de casatorie?Multumesc

La instanta se depune o copie certficata de pe Certificatul de casatorie, sens in care puteti introduce linistita actiunea de divort.

Multumesc tare mult!
Intrebare: daca am copie simpla de pe certificatul de casatorie, cum o certific daca nu am originalul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort morun_viorel morun_viorel Buna ziua, Sunt separat de sotie de peste 5 luni, intelegerea a fost ca ea sa depuna actele de divort eu fiind plecat in interes de serviciu in alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare. soțul mi-a zis că a depus actele ... Danamihai18 Danamihai18 Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în ... (vezi toată discuția)
Depunere actiune de divort? dvn_dvn28 dvn_dvn28 Buna ziua, Cumnata mea, care momentan nu este in tara, doreste sa deschida procesul de divort pentru a primi deja un prim termen. Deoarece nu doreste sa ... (vezi toată discuția)