avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Mihaela I. Moceanu

Activitate Madalina Mihaela I. Moceanu

Răspuns la discuția Partaj judiciar intre fostii soti
Bună ziua!

Mergeți întâi la un avocat să vizualizeze actul despre care faceți vorbire. Este posibil că el trebuie modificat, de comun acord cu fosta sotie pentru că Dvs.sa puteți să înstrăinați ce este trecut acolo.
Da, se aplica și pe parcurs, diferența este că pe parcurs pentru adăugarea atribuțiilor mai trebuie și acordul salariatului....spre deosebire de început când angajatorul fixează ce atribuții dorește.

Cornel Vasile a scris:

Textul de lege este valabil oricand ..nu scrie ca se aplica numai la inceputul activitatii.

Acest articol este valabil pentru inceperea unui cim când angajatorul fixează atribuțiile postului ocupat de către viitorul angajator, nu în situația desfășurării unui cim când trebuie acordul salariatului pe modificarea atribuțiilor sale inițiale!

PEOPLE MANAGEMENT a scris:

In acest caz, art. 40 din Codul Muncii nu se mai aplica? Felul muncii nu se modifica, doar trebuie scoase anumite atributii si modificate altele care raman in raport cu obiectivele postului.
(1) Angajatorul are, în principal, următoarele drepturi:
b) să stabilească atribuţiile corespunzătoare fiecărui salariat, în condiţiile legii;
c) să dea dispoziţii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalităţii lor;

2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu apreciez că nu veți reuși în lipsa unei hotărâri judecătorești de evacuare!
Același răspuns! Cereți partajul în instanță!
Bună ziua!

Interesați -va de numărul lucrării înregistrate la poliție și numărul de dosar de la Parchet și solicitați la Parchetul arondat secției respective de poliție să vă comunice care este stadiul dosarului. Astfel de dosare trenează destul de mult în practică.
In mod normal se face act adițional și se atașează noua fisa de post, ambele( actul adițional și fisa semnate de angajator și salariat) sau se poate redacta o noua fisa de post și aceasta trebuind să fie semnată de ambele părți contractante, fisa noua de post cu valabilitate de la data semnării
Bună ziua!

Modificarea fisei de post se face doar in scris, cu o prealabila informare și trebuie agreeata de către salariat prin semnarea ei. In lipsa semnăturii respective, adică a acordului salariatului, modificarea cim-ului
( pentru că fisa de post este anexa la cim și face parte integrală din cim) este ilegala.

Daca salariatul nu dorește să semneze fisa noua de post, nu prea aveți legal ce sa ii faceți.
Bună ziua!

Mergeți la termen în instanță și arătați instanței că renunțați la apel. Faceți și o hârtie în acest sens de care sa tina cont instanță.
4 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!

Nu cred că ați procedat corect apelând la executorul judecătoresc fara a avea în prealabil o hotărâre de evacuare. Executorul nu îl poate evacua pe chiriaș, fără voință acestuia, in lipsa unei hotărâri judecătorești de evacuare.

Referitor la oprirea/ suspendarea livrării curentului electric, fiind proprietar, este normal să îl opriți/ suspendați livrarea către respectivul apartament pentru a forța evacuarea chiriașului din apartament. Pe perioada suspendarii probabil veți plăti o sumă modica la furnizorul de energie electrică.