Se poate ca aceste " alte venituri " să fie reprenentate de bonuri valorice? Apar pe adeverința de venit? În cazul acesta, trebuie să merg la firma care mi le-a dat ca să îmi completeze fișa de personal? Să vă explic puțin: eu am lucrat la un partener Vodafone de la care am luat salariul. Fișa de personal mi.a fost completată. Bonurile au fost direct de la Vodafone sa, iar când le-am primit, am trimis o copie ci. Cred că nu există fișă de personal în acest caz. Deci cum ar putea să se rezolve să îmi primească dosarul? As putea da o declarație pe proprie răspundere în acest sens?
Bună ziua! Aş avea rugămintea de a mă lămuri și pe mine cineva. Pe adeverința de venit de la ANAF am trecute ca venituri următoarele: venituri din salarii și alte venituri. Numai că eu nu îmi aduc aminte ce alte venituri am făcut. Unde pot afla? Îmi trebuie ca să pot depune dosarul de indemnizatie de creștere a copilului. Doamna de acolo mi-a zis că dacă nu am dovada cu acele "alte venituri" nu are cum să îmi ia dosarul.
Buna ziua. Nu am gasit nicaieri aceasta informatie, si va rog sa ma ajutati. Daca in anul x termin facultatea, si in acelasi an doresc sa intru in invatamant, se va lua in considerare ca am terminat facultatea? Sau apar ca fiind fara studii? Intreb acest lucru, deoarece depunerea dosarelor pentru examenul de titularizare are loc inaintea examenului de licenta, ba chiar si inaintea ultimei sesiuni din an terminal. Asta, in fiecare an.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt studenta la zi, insarcinata in ultima luna si mai am cateva zile si nasc. As avea doua intrebari.
1. de ce acte am nevoie la internare?
2. de ce acte am nevoie cand merg sa depun dosarul pentru indemnizatie?
Multumesc.
Bună ziua,
Sunt studentă la zi, sunt însărcinată în 4 luni, nu am job, dar ma interesează o colaborare cu câteva firme de mistery shopping. Două dintre ele stau la baza unui contract semnat, iar una a avut la bază o aplicaţie online. Dacă, dupa ce nasc (în timp ce iau indemnizaţia de creştere a copilului) nu fac vizite, dar am contractele acelea, neavând salariu, deci neavând venituri, mă afectează? Dar dacă fac vizite, şi obţin astfel venituri, pierd indemnizaţia? Pot să beneficiez o lună de indemnizaţie (cu contract de colaborare activ, dar fără vizite), iar apoi să optez pentru stimulentul de inserţie, şi să-mi continui astfel vizitele contra cost?