avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate stanescuvion

Activitate stanescuvion

Mulțumesc!
Lucru in radiatii tehnice nu se recunoaste de angajator grupa!
Am venit de la rusi in 1990 cu adeverinta de lucru in control nedistructiv,cu radiatii tehnice (certificata de CNCAN ).N-a pus cei de la conducere,sa semnam un tabel cu cei care vor sa mai lucreze in mediul radioactiv. Eu am semnat ca lacatus,aveam de gand sa plec din cadrul lab.CND. Ulterior m-au rugat sa mai raman in meseria de operator CND. Nu au facut nici-o modificare in procesul verbal. Dupa 1995 m-au trecut la operatori CND,in C.M. am situatia expunerilor radiatiilor,de la IFIN fotodozimetrie Bucuresti (Magurele ,perioada 1986-2000 ) . Perioada 1990-1995 sant incadrat la gr.ii-a,ca lacatus,conform procesului verbal?!
Bună ziua și sănătate tuturor
Am întocmit dosar de succesiune,după mamam soacră și defuncta soție.
Dosarul este încheiat,trebuie să mă prezint pentru închiderea lui,cu copii și cu doi martori.După mama soacră a rămas o casă bătrânească și ceva teren. După soția mea a rămas casa pe care am construit-o amândoi și teren,fâneață,arabil. Din căsătorie am doi copii,fată și băiat.
Cât ar reveni partea fiecăruia ,în urma succesiunii?! Mulțumesc
În urma
Da,însă nici eu nu „cedez”,nu-i deranjez,să nu fiu deranjat!
Mentionez ca respectiva a mai fost casatorita si are un copil din aceasta casatorie. Numai este fertila!

1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietar sant eu.Baiatul este trecut in registrul agricol,pe proprietatea mea!Problema este cu „tipa”,care nu vrea sa figureze ca flotant.( Mentionez ca nu sant casatoriti oficial!)
Buna tuturor!
Va rog sa ma ajutati,in sensul cabaiatul meu(39 ani),care este in curte cu mine,trecut in registrul agricol al comunei (eu+el),a adus in gospodaria comuna,o persoana de sex feminin,cu copil,de circa un an de zile.
Tipa nu are viza de flotant si nici nu doreste sa isi schimbe domiciliul Este din alta localitate! Cum procedez pentru rezolvarea problemei! Mentionez ca baiatul este violent,baiatul meu,care ne-a lovit,pe mine si raposata!?
Bună dimineața și sănătate tuturor! La cât timp de la mutarea în altă localitate sânt obligat să îmi fac mutația( definitivă s-au flotant)?!
După 40 de ani de căsnicie, am decis să mă despart de soție!
Cum pot proceda?!
Buna tuturor
Personalul care a lucrat in domeniul radiatiilor tehnice,inainte si dupa 2001 va beneficia de recalcularea pensiilor din oficiu?!