Buna tuturor!
Va rog sa ma ajutati,in sensul cabaiatul meu(39 ani),care este in curte cu mine,trecut in registrul agricol al comunei (eu+el),a adus in gospodaria comuna,o persoana de sex feminin,cu copil,de circa un an de zile.
Tipa nu are viza de flotant si nici nu doreste sa isi schimbe domiciliul Este din alta localitate! Cum procedez pentru rezolvarea problemei! Mentionez ca baiatul este violent,baiatul meu,care ne-a lovit,pe mine si raposata!?
stanescuvion
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Proprietar sant eu.Baiatul este trecut in registrul agricol,pe proprietatea mea!Problema este cu „tipa”,care nu vrea sa figureze ca flotant.( Mentionez ca nu sant casatoriti oficial!)
Pt actele de violenta va puteți adresa politiei.Concubina fiului nu sta pe teren ci locuieste intr o căsuța ,aveți acte pe casa respectiva.Daca aveți.puteti sa o evacuați prin instanta dar asta înseamnă să întrați în conflict și mai mult cu fiul.svs..
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
:)) eu credeam ca problema e baiatul ca e violent!
Care e treaba daca femeia nu vrea sa isi faca forme de.locuit la dvs??
stanescuvion a scris:
Proprietar sant eu.Baiatul este trecut in registrul agricol,pe proprietatea mea!Problema este cu „tipa”,care nu vrea sa figureze ca flotant.( Mentionez ca nu sant casatoriti oficial!)
Dreptul la mostenire
edy90
Buna ziua!...am un baietel de 14 ani, cu femeia cu care locuiesc de 15 ani problema mea este ca aceasta femeie a fost casatorita cu altcineva( separata dar nu ... (vezi toată discuția)