avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati,in sensul cabaiatul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati,in sensul cabaiatul meu(39 ...

Buna tuturor!
Va rog sa ma ajutati,in sensul cabaiatul meu(39 ani),care este in curte cu mine,trecut in registrul agricol al comunei (eu+el),a adus in gospodaria comuna,o persoana de sex feminin,cu copil,de circa un an de zile.
Tipa nu are viza de flotant si nici nu doreste sa isi schimbe domiciliul Este din alta localitate! Cum procedez pentru rezolvarea problemei! Mentionez ca baiatul este violent,baiatul meu,care ne-a lovit,pe mine si raposata!?
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 07:31, 5 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs ce problema vreti sa rezolvati mai exact? cu baiatul... cu tipa, amandoua?
cine e proprietar al casei ?
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietar sant eu.Baiatul este trecut in registrul agricol,pe proprietatea mea!Problema este cu „tipa”,care nu vrea sa figureze ca flotant.( Mentionez ca nu sant casatoriti oficial!)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt actele de violenta va puteți adresa politiei.Concubina fiului nu sta pe teren ci locuieste intr o căsuța ,aveți acte pe casa respectiva.Daca aveți.puteti sa o evacuați prin instanta dar asta înseamnă să întrați în conflict și mai mult cu fiul.svs..
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mentionez ca respectiva a mai fost casatorita si are un copil din aceasta casatorie. Numai este fertila!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
:)) eu credeam ca problema e baiatul ca e violent!
Care e treaba daca femeia nu vrea sa isi faca forme de.locuit la dvs??

stanescuvion a scris:

Proprietar sant eu.Baiatul este trecut in registrul agricol,pe proprietatea mea!Problema este cu „tipa”,care nu vrea sa figureze ca flotant.( Mentionez ca nu sant casatoriti oficial!)

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva a unui spatiu (locuinta) teodorescusandu teodorescusandu Buna ziua.As ruga persoane competente si/sau\\"patite\\"sa ma sfatuiasca intr-o chestiune personala.Dupa decesul sotiei de acum citiva ani,am reusit sa conving ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește ... Emilstoian92 Emilstoian92 Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește cu mama sa in apartamentul meu proprietate personala. Doar că minorul se poarta cu mine ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire edy90 edy90 Buna ziua!...am un baietel de 14 ani, cu femeia cu care locuiesc de 15 ani problema mea este ca aceasta femeie a fost casatorita cu altcineva( separata dar nu ... (vezi toată discuția)