avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața și sănătate tuturor! La cât timp ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața și sănătate tuturor! La cât timp de la mutarea ...

Bună dimineața și sănătate tuturor! La cât timp de la mutarea în altă localitate sânt obligat să îmi fac mutația( definitivă s-au flotant)?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 26 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
în termen de 15 zile de la schimbarea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de mutare la m.a.i. bytza_22 bytza_22 buna ziua sunt cadru M.A.I. si in anul 2011 am fost mutat in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu. in conformitate cu legea ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
...mutare dosar pensie Iulia C Iulia C Bună ziua! Tatăl meu s-au mutat dintr-un judet în altul.El dorește să lase dosarul de pensie in vechiul judet.Este obligatoriu să își transfere ... (vezi toată discuția)