avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate burcica

Activitate burcica

Buna ziua!
Să spun pe scurt,
Permisul meu de conducere a fost reținut pe motivul că nu am acordat prioritate într-un sens giratoriu unde drumul si respectiv sensul giratoriu(foarte mic) sunt amenajate cu gard viu ornamental. Cu gândul că vreau sa fac contestație la mențiuni am vrut sa mentionez că nu am avut vizibilitatea corespunzătoare. Problema este ca permisul meu a fost reținut pentru 30 de zile si politistul m-a obligat să scriu ce a vrut el la mențiuni pe motivul că îmi ia procesul verbal pe care deja a scris sancțiunea si imi retine permisul pentru 90 de zile si nu Pe 30 cum era scris deja, m-am speriat si am scris ca el.
Ce sa fac? Mulțumesc!
Buna ziua,
Am vazut o oferta la Cosmote cu un abonament care prevedea un telefon gratuit si am zis sa il incerc.
Am facut tot ce trebuia....au trecut 3 luni de cand am abonamentul si nu imi comvine, vreau sa reziliez contractul.
Am sunat la Cosmote in legatura cu rezilierea si mi-au spus ca trebuie sa platesc suma de 800 lei pentru efectuarea rezilierii.
Va rog sa ma ajutati, nu mai vreau sa am nici-o legatura cu aceasta retea si in plus am inteles ca s-a aprobat o lege prin care ANPC intervine in aceste clauze abuzive.
Cum trebuie sa procedez, ce pierderi si ce avantaje voi avea ?
Va multumesc !
Multumesc mult pentru raspunsuri ,
Ce fac daca un frate nu doreste sub nici o forma sa colaboreze cu noi ceilalti ....nu s-a prezentat nici la cele doua termene de judecata si nu vrea sa auda nici de mediere ?
Ce se intampla daca unul nu va fi prezent deloc ?
Buna ziua ,
Sunt intr-un proces de iesire din indiviziune cu fratii mei , am avut deja prima infatisare si doresc sa stiu daca prin mediere s-ar rezolva problema mai usor doarece nu prea ne intelegem asupra bunurilor .
Intrebare este : Daca unul sau doi din cei 5 parati lipsesc de la mediere ce se intampla ? se mai face medierea sau trebuie obligatoriu sa fie toti prezenti ?
Multumesc pentru raspuns !