avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate valy131960

Activitate valy131960

Discuție somaj
In in data de 25.02.2016 am incetat contractul de munca conforn codul munci art. 55 litera b.Am dreptul la indemnizatie de somaj dupa 36 de ani de munca
Răspuns la discuția impozitarea pensiei
Eu m_am referit la CAS in rest stiu ca ori ce venit se impoziteaza dar nu stiu de CAS
in anul 2015 am depus dosarul de pensionare dar a fost respins de CJP TG-JIU Am contestat in judecata si am cistigat procesul dupa 1 an de zile dar eu in acest timp am fost angajat pina in prezent fiind asigurat CAS si platind toate impozitele.PRIMESC BANI DE CIND AM DEPUS DOSARUL DIN 2015 SI DACA PRIMESC SE VA MAI OPRI C.A.S.......DECIZIA TRIBUNAL casa de pensi sa anuleze decizia si sa emita alta decizie prin care sa ia in cosiderare grupele de munca
Discuție impozit
La datade25 02 2016 am incheiat cu CEOltenia incetarea C.M cu art. 55 lit. b codul munci urmind ulterior sa primesc 6 salari compesatori medi pe unitate .Aceste salari le primesc dupa desfacerea CM iar institutia mi le impoziteaza cu impozit pe venit contributie CAS si siomaj .Este legal sau nu ....DUPA DESFACEREA Contract de munca eu nu mai beneficiez de asigurare CAS si somaj dar bani mi se opresc ce pot sa fac in aceasta situatie cui sa ma adresez
Actuala mea sotie a fost casatorita din 1993>1998 cind a divortat facind un partaj tacil .In aceasta luna dupa 17ani am primit pe actualul nume al ei o instintare de poprire pe un cont din banca, impozite mijloace transport 548lei majorari779lei, precizez ca in timpul casatoriei au detinut o masina dacia 1300 dar care era inregistrata pe numele fostui sot si care in urma partajului tacit a ramas in posesia lui.mai precizez ca in acest timp sotia nu a primit nici o instintare pt. a rezolva problema decit aceasta poprire pe cont. Ce putem face in continuare si daca putem sa ne recuperam bani in instant de judecata din judetul Gorj unde avem domicilul ,instintarea venind din orasul Braila unde a avut sotia domicilul acum 10 ani
Discuție legea 263_2010
pina in anul 2001 am 15ani grupa 1de munca beneficiez de marirea punctului de pensie cu 50%
Discuție OUG 36|2013
cei care beneficiaza de OUG 36|2013 cu plati compensatori pe timp de 2 ani si apoi indeplinesc conditii de pensionare li se vor diminua pensia a doua intrebare...... beneficiar 0UG 36|2013 pe timp de doi ani dar dupa un an indeplineste conditii de pensionare poate sa beneficieze si de pensie si de plati compensatori
sint angajat in complexul energetic oltenia .iar in martie 2014 indeplinesc condiitile de pensionare .La ora actuala sint in concediu de odihna pe anul 2014 si beneficiez de 37 zile lucratoare si de prima de vacanta.......Daca in luna martie sau mai tirziu primesc decizia de pensionare voi fi obligat sa restitui bani pe zilele de concediu si din prima de vacanta
Răspuns la discuția LEGEA PENSIILOR 2013
dupa 2001 conditii deosebite suta la suta
Nascut iunie1960 ,lucrez din martie 1979 .Din octombrie 1984 grupa 1 de munca pina in aprilie 2001 ,apoi grupa 2 de munca pina in 2013dec........ In 2014 speram la grupa 1 din nou ......LA CE VIRSTA POT IESI LA PENSIE FARA PENALITATI