avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite si taxe locale

Actuala mea sotie a fost casatorita din 1993>1998 cind a divortat facind un partaj tacil .In aceasta luna dupa 17ani am primit pe actualul nume al ei o instintare de poprire pe un cont din banca, impozite mijloace transport 548lei majorari779lei, precizez ca in timpul casatoriei au detinut o masina dacia 1300 dar care era inregistrata pe numele fostui sot si care in urma partajului tacit a ramas in posesia lui.mai precizez ca in acest timp sotia nu a primit nici o instintare pt. a rezolva problema decit aceasta poprire pe cont. Ce putem face in continuare si daca putem sa ne recuperam bani in instant de judecata din judetul Gorj unde avem domicilul ,instintarea venind din orasul Braila unde a avut sotia domicilul acum 10 ani

Alte discuții în legătură

Drepturi in urma partajului cami250786 cami250786 Buna ziua, Sunt mama a doi copii -fata de 25 ani si baiat de 23 ani ,am divortat in anul 1993 de sot iar in urma acestui divort mi s-au atribuit casa si copii ... (vezi toată discuția)
Raspunderea sotilor privind datorii la banci Dacul 4691 Dacul 4691 Am facut doua credite la doua banci , in 2006 si 2007. In cadrul conditiilor de creditare de la vremea respectiva eu si sotia mea am fost obligati sa aducem de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Tatal meu are un apartament, pe care l-a dobandit prin cumparare de la stat in anul 1998. In apartament el a locuit din anul 1974. Mama mea chiar si dupa ce a ... (vezi toată discuția)