avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate palangranu

Activitate palangranu

Răspuns la discuția pensie
am depus la casa de pensii si copii legalizate si adeverinta de la electrica unde se adevereste grupele de munca ,dar cei de pensii de cind sint obligati sa ma plateasca ?
Discuție pensie
cind se aplica o hotarire definitiva ,daca am cistigat in 2014 procesul si a devenit definitiv in 2015 cu verdictul executorie.am cistigat 9 ani de grupa 1 a ,adica din 1993 pinain 2001.
Răspuns la discuția pensie
la casa de pensii au spus ca beneficiez dor de 3 ani si 6 luni ! de ce oare ?ma puteti lamurii ? va multumesc .
Discuție pensie
cu 35 ani munciti si 4ani si 4luni gr 1 si 9ani si 8 luni gr2 cind pot iesi la pensie ?
Discuție Pensionare
dreptul la pensie definitiva ,am9ani gr.28lunisi 10zile si 4ani si 4luni in gr.1 si 39 ani cotizare nascut in 1952.multumesc
Răspuns la discuția dreptul la pensie definitiva
Aceste instructiuni nu trebuie sa le stim si noi ce cuprid?Sint secrete le interpreteaza ei cum vor ,asa cum au interpretat si datele de la accidentul aviatic?
Răspuns la discuția dreptul la pensie definitiva
Domnule Gabi din ce spuneti ,inseamna ca eu in loc de reparatie ,sint penalizat de 2 ori,prima ca nu mi sa recunoscut cei 4ani si 5 luni de grupa 1 si am pierdut 2ani(adica pen. de 18%)si acum cind in loc sa ies la pensie la 62 de ani ,mai i-mi fura inca 1,6 ani.eu nu mai inteleg nimic.nu credeti ca aici e vorba de hotie?eu am inteles ca treaba cu grupa 1 se aplica numai celor ce ies la pensie de acum ,nu face referire la cei ce ne aflam deja in pensie ?si de ce au venit cu prostia asta de 6 ani ?eu daca am lucrat 4ani si 5luni nu am nici un drept iar cel cu 6 ani are ?cine a fixat acesti nr. de ani de ce nu au zis ca numai cei cu60 de ani de grupa1 mie unul mi sa facut lehamite de toti ministri astia de nu mai stiu cum sa nu ne mai dea nici un ban .Sa le fie rusine de ce reparatie morala au facut !Va rog daca au aparut normele vreau sa le stiu si eu.Va multumesc si rusine celor ce iau asemenea hotariri!
Răspuns la discuția dreptul la pensie definitiva
Poate nu m-am exprimat eu bine dar va mentionez ca eu sint deja in pensie anticipata incepind cu 2mai 2012 cu penalizare 18%,deoarece ani din grupa 1 mi ia calculat la grupa 2 a.Intrebarea este cu mine cum se procedeaza in continuare ?
Din ce spuneti Dumneavoastra sa inteleg ca trebuie sa depun o verere inca de acum?
Răspuns la discuția dreptul la pensie definitiva
dar legea aceasta nu se aplica numai celor care ies la pensie de acum incolo?noi care deja am fost pensionati si chiar penalizati ca nu ni s-a luat in consideratie gr.1,vom fi defavorizati si de acum incolo ? Vreti sa spuneti ca cei 4ani de gr.1 nu mi s-e considera nici de grupa 2 a ca pina acum ?asta ar fi mai mare defavorizare cred eu .