avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

cind se aplica o hotarire definitiva ,daca am cistigat in 2014 procesul si a devenit definitiv in 2015 cu verdictul executorie.am cistigat 9 ani de grupa 1 a ,adica din 1993 pinain 2001.
Cel mai recent răspuns: palangranu , utilizator 20:03, 15 Octombrie 2015
Dupa ce ati obtinut o copie legalizata de pe hotararea respectiva, atunci puteti sa treceti la executarea acesteia.
am depus la casa de pensii si copii legalizate si adeverinta de la electrica unde se adevereste grupele de munca ,dar cei de pensii de cind sint obligati sa ma plateasca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri gr 1 lipsa, in calculul cuantumului pensiei. toma st toma st Buna ziua, Sint in urmatoarea situatie: In urma demersurilor mele, catre Casa Teritoriala de Pensii, la aproximativ un an dupa pensionare ( limita de virstra, ... (vezi toată discuția)
In urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare ... braun braun in urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare care nici pina in ziua de astazi nu a fost comunicata partilor din dosar( mai ales intimatului ... (vezi toată discuția)
Formula executorie ovidiu7 ovidiu7 Cind o hotarare judecatoreasca trebuie sa se investesteasca cu formula executorie si cind nu ? (vezi toată discuția)