avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... in urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

in urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare ...

in urma recursului din data de 09.10.2019 s-a emis o hotarare care nici pina in ziua de astazi nu a fost comunicata partilor din dosar( mai ales intimatului care a avut cistig de cauza). m-am interesat la curtea de apel craiova daca s-a intors dosarul de la iccj in speranta punerii in executare a deciziei.am sesizat iccj.ministerul justitiei,inspectia judiciara,dar fara nici o rezolvare.oare mai sint posibilitati care ar conduce la obtinerea acestei hotararii?
Cel mai recent răspuns: braun , utilizator 08:48, 14 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la arhiva primei instante si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotarare.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
A ajuns hotararea. De cind se calculeaza drepturile banesti cuvenite conf legii 226/2011,de la data cind s-a cistigat procesul la curtea de apel (2017) , sau de la data cind s-a cistigat recursul la inalta curte (2019)?
In dispozitivul hotararii ar trebui sa se mentioneze data de la care se acorda ...
hotararea curtii de apel din 2017 precizeaza anularea deciziilor emise de MAN, prin care era respinsa desemnarea calitatii de indepartat abuziv in armata,si emiterea unei decizii favorabile reclamantului,acum,hotararea ICCJ din 2019,respinge recursul formulat de MAN si retrimite dosarul la curtea de apel , probabil pentru incheierea procesului cu mentiuniile privind data de la care se acorda drepturile banesti. deocamdata nu am primit nici o informatie .astetam,procesul acesta a inceput din 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizaţie reparatorie prin obtinerea calităţii de cadru ... dandin dandin indemnizaţie reparatorie prin obtinerea calităţii de cadru militar activ, îndepărtat abuziv din armată,conform legii 226/2011, se acorda de la data ... (vezi toată discuția)
Proces câștigat la Îccj - nu s-a întors dosarul la curtea de apel dandin dandin tatal meu a cistigat un proces prin hotarire definitiva la inalta curte de justitie in 9 oct.2019.nici pina in ziua de astazi,14.042020,nu s-a pus in aplicare ... (vezi toată discuția)
Pensia nelust nelust In 10.02.2014.am depus dosarul de pensie pentru limita de virsta si la primirea deciziei,am constatat ca nu au fost luate in calcul drepturile salariale ,care ... (vezi toată discuția)