Buna. Asociatia de proprietari a reusit sa obtina acordul de schimbare bransament gaz cu o cota mai mare in vederea contorizarii individuale a apartamentelor. Finantarea pe casa scarii sa efectuat din Fonduri speciale. Problema ramane Finantarea din casa scarii la aragaz. ULALA sustine o finantare cei de la Primarie altceva.
Atata timp cat in urma bransarii individuale este necesara inlocuirea tevilor vechi de gaz cine plateste cheltuielile din aparatament?? Asociatia din Fondurile speciale sau Fiecare proprietar in parte fiind proprietate personala. Ce institutia mi-ar oferi un raspuns corect. Va stau la dispozit cu alte detalii pentru un raspuns cat mai corect. Multumesc,
Buna, din cate stiu eu daca ati avut credit si acesta inca nu e achitat banca va gasi noul cont chiar daca e la alta banca si va lua si din acest cont banii. trebuie sa va carificati situatia contului sau sa ramaneti la salar cash. trebuie sa va interesati cum e in cazul bancilor cu poprire ca aveti drept la salar si din poprire se ia maxim o treime din salar, daca se prezinta documente justificative, dar dupa cum am spus trebuie sa va interesati daca e valabil si in cazul bancilor.
Buna ziua,
la parterul blocului sunt din constructie spatii comerciale, care sunt in legatura cu Asociatia de proprietari doar apa rece sau calda in unele cazuri. care sunt cheltuielile comune care acestea trebuie sa le achite si care sunt prevederile legale in acest sens.
Administratorii societatilor nu doresc sa achite administratorul atata timp cat spatiu este dat spre inchiriere sau nu consuma apa.
Ca o masura asiguratorie s-a stabilit de catre asociatie sa incaseze de la societati comerciale Fond Rulment Bloc, pentru ca nu o data sa intamplat sa isi mute sediu sau punct lucru si sa nu achite cheltuielile la zi sau mai rau sa intre in faliment.
cum ne putem acoperi noi ca asociatie ?
Va multumesc