avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

buna ziua! am un credit mai vechi la care am avut intarzieri de plata si am infiintata poprire asupra veniturilor astfel ca la momentul acela aveam un cont de salariu deschis la o alta banca decat cea la care aveam creditul cont asupra caruia s-a pus poprire si pe care nu l-am mai folosit si pe care nici nu am putut sa-l inchid astfel acumulandu-se acolo comisioane de plata.acum intrebarea mea este pot sa-mi deschid un cont la o alta banca decat cele doua si astfel sa primesc si sa pot ridica salariul din acest cont? mentionez ca salariul ar proveni de la o alta firma decat cea la care lucram in momentul instituirii popririi. multumesc
Cel mai recent răspuns: ASP_100 , utilizator 10:22, 16 Ianuarie 2014
Buna, din cate stiu eu daca ati avut credit si acesta inca nu e achitat banca va gasi noul cont chiar daca e la alta banca si va lua si din acest cont banii. trebuie sa va carificati situatia contului sau sa ramaneti la salar cash. trebuie sa va interesati cum e in cazul bancilor cu poprire ca aveti drept la salar si din poprire se ia maxim o treime din salar, daca se prezinta documente justificative, dar dupa cum am spus trebuie sa va interesati daca e valabil si in cazul bancilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate inchidere cont bancar jondoe1 jondoe1 am un cont bancar pe care a fost pusa poprire de catre un executor judecatoresc,am mers la banca si am vrut sa inchid acest cont si mi sa explicat ca nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont poprit florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate inchide un cont bancar in situatia in care contul respectiv are instituita o poprire pe el? Multumesc (vezi toată discuția)