avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibilitate inchidere cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibilitate inchidere cont bancar

am un cont bancar pe care a fost pusa poprire de catre un executor judecatoresc,am mers la banca si am vrut sa inchid acest cont si mi sa explicat ca nu pot sa fac acest lucru pana nu se ridica poprirea
cum procedez pentru a putea inchide acest cont deoarece acest cont acumuleaza comisioane lunar [internet banking,administrare cont,etc]?
am incetat sa mai folosesc acest cont dupa momentul instituirii popririi
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:21, 26 Noiembrie 2013
Faceti adresa scrisa in care ii anuntati ca doriti inchiderea contului, ca nu mai platiti niciun comision de administrare sau alte comisioane ce au legatura cu contul. Luati numar de inregistrare. Daca va cer comisioane ulterior acestei date, le faceti plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)