avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine plateste teava de gaz din apartament??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine plateste teava de gaz din apartament??

Buna. Asociatia de proprietari a reusit sa obtina acordul de schimbare bransament gaz cu o cota mai mare in vederea contorizarii individuale a apartamentelor. Finantarea pe casa scarii sa efectuat din Fonduri speciale. Problema ramane Finantarea din casa scarii la aragaz. ULALA sustine o finantare cei de la Primarie altceva.
Atata timp cat in urma bransarii individuale este necesara inlocuirea tevilor vechi de gaz cine plateste cheltuielile din aparatament?? Asociatia din Fondurile speciale sau Fiecare proprietar in parte fiind proprietate personala. Ce institutia mi-ar oferi un raspuns corect. Va stau la dispozit cu alte detalii pentru un raspuns cat mai corect. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:47, 23 Februarie 2017
Costul tevilor din apartamente se platesc de catre proprietarii apartamentelor.
Cine este ULALA?
Prin fond special va referiti la fondul de reparatii sau este vorba despre un fond strans special pentru schimbarea bransamentului de gaz?
Cheltuielile din apartament se platesc de catre proprietar.
Fond special din inchiriere
Daca fondul este suficient de mare iar costurile ptr tragerea tevii pana la aragaz sunt echivalente ptr toti proprietarii se poate lua o hotarare de utilizare a fondului si ptr. interiorul apartamentelor.
Si ULALA cine este pana la urma?
:offtopic::oops:
@cyan
Asta e, a venit omul, s-a asezat pe scaun, a comandat "ras, tuns, frezat".:rtfm:
Dv. l-ati tuns, l-ati frezat, l-ati ras.:duh::closedtopic:
Dar omul nu v-a dat bacsisul - adica nu v-a zis de USALA :wassat::smileycool:
:strambatura:

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice la apartamente debransate cka cka Am un apartament debransat de la energia termica. Ceilalti locatari nu au repartitoare. Intrebarea mea este daca asociatia de locatari poate hotara sa ... (vezi toată discuția)
Problema radet netya netya in urma pierderilor de apa calda inregistrate in centrala termica si a verificarilor efectuate s-a constatat ca teva generala de alimentare de apa calda a ... (vezi toată discuția)