avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine plateste teava de gaz din apartament??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine plateste teava de gaz din apartament??

Buna. Asociatia de proprietari a reusit sa obtina acordul de schimbare bransament gaz cu o cota mai mare in vederea contorizarii individuale a apartamentelor. Finantarea pe casa scarii sa efectuat din Fonduri speciale. Problema ramane Finantarea din casa scarii la aragaz. ULALA sustine o finantare cei de la Primarie altceva.
Atata timp cat in urma bransarii individuale este necesara inlocuirea tevilor vechi de gaz cine plateste cheltuielile din aparatament?? Asociatia din Fondurile speciale sau Fiecare proprietar in parte fiind proprietate personala. Ce institutia mi-ar oferi un raspuns corect. Va stau la dispozit cu alte detalii pentru un raspuns cat mai corect. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:47, 23 Februarie 2017
Cred ca este vorba despre Uniunea Locala A Locatarilor Amish.
Dar vroiam sa fiu sigur, sa nu fac vreo gafa! :))
Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative
X-( Am fost atat de aproape!! U LA LA!:)

Cu ajutorul PF Google am gasit si locatia, fiind o singura uniune de acest tip in RO, acronimul vine de la Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad!
Nu imi dau seama de unde provine denumirea de "asociatie locativa" dar ar insemna sa fiu prea chitzibushar.
Cu aceasta ocazie am constatat ca exista foarte multe asocieri intre asociatiile de proprietari sau locatari, sub diverse forme, federatie, uniune, liga, alianta, am gasit si denumiri mai deosebite "grup de integrare a asociatiilor de proprietari" si chiar "asociatia grupul asociatiilor de proprietari".

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice la apartamente debransate cka cka Am un apartament debransat de la energia termica. Ceilalti locatari nu au repartitoare. Intrebarea mea este daca asociatia de locatari poate hotara sa ... (vezi toată discuția)
Problema radet netya netya in urma pierderilor de apa calda inregistrate in centrala termica si a verificarilor efectuate s-a constatat ca teva generala de alimentare de apa calda a ... (vezi toată discuția)