avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate floryka

Activitate floryka

Răspuns la discuția donatie sau vanzare-cumparare
Nu, nu are copii, dar credeam ca donatia poate fi contestata de ceilalti nepoti ai lui, de aceea aveam dubii daca sa fie donatie sau v-c.El ma considera copilul lui pt ca am grija de el.
Răspuns la discuția donatie sau vanzare-cumparare
Verii mei nu sunt copiii unchiului , ci alti nepoti de frati.El nu are copii, deci pe mine ma considera copilul lui si de aceea doreste sa-mi dea mie garsoniera.Dar nu doreste ca sotul meu sa aiba putere de decizie in viitor asupra acestui bun, deci vrea sa fie doar a mea.
Multumesc de mesaje.
Buna ziua si Hristos a inviat!
Am o problema putin mai delicata si nu stiu ce pot sa fac.Am un unchi care nu este casatorit si doreste sa-mi lase mie garsoniera unde locuieste in concubinaj cu o doamna.As dori sa stiu cum pot sa fac sa primesc garsoniera si sa am dreptul doar eu (fara sotul meu) la aceasta garsoniera.Adica as vrea ca sotul meu cu care sunt casatorita de 20 ani sa nu aiba nici un drept asupra ei.Mentionez ca am fi 4 mostenitori ai unchiului meu in cazul in care moare dar numai eu am grija de el si el nu vrea sa revina proprietatea lui la nimeni, doar la mine.Care este posibilitatea sa nu conteste verii mei hotararea unchiului si sotul mau sa nu poata fi proprietar pe 50% din garsoniera.
Multumesc.Cu stima, F.Z.
Răspuns la discuția ajutor si salariu?
n-am inteles mare lucru, deci poate d-na sa lucreze sau nu?Nu a lucrat niciodata,s-a imbolnavit, si are doar acel ajutor de 250 Ron.Oare nu exista nici o posibilitate sa poata sa-si faca o viata putin mai buna daca practic poate lucra,dar sa aiba grija si de sanatate?Conform a ceea ce prevede legea cum a scris crimson nu poate sa lucreze.As dori sa fie in legalitate si sa nu-si piarda ajutorul acela, daca poate sa se angajeze.Daca nu, va ramane cu ajutorul si atat chiar daca nu mi se pare corect.Multumesc.
Buna ziua!Am o intrebare care ma priveste direct:daca am un ajutor de handicap de 250 Ron /luna (am un singur rinichi si sunt incadrata in gradul II de handicap din aceasta cauza), as mai putea face ceva, sa lucrez undeva pentru un ban in plus?Nu am pensie pt ca nu am lucrat niciodata dar acuma mi s-a propus un post de vanzatoare la un magazin privat si nu stiu ce sa fac,Ma puteti lamuri?Vreau sa lucrez legal cu acte in regula pt ca nu ma descurc cu 250 Ron/luna si am o fetita in clasa a XII-a.Multumesc
As dori sa stiu daca pot sa lucrez la inca o firma,eu avand deja un serviciu de baza si inca unul la plata cu ora in invatamant.Cel de-al treilea ar putea fi ocazional dar firma nu ma poate incadra decat legal.Serviciul meu de baza se intrerupe in fiecare an din septembrie pana in aprilie-mai si iarna lucrea doar la plata cu ora la scoala.De aceea as dori sa mai lucrez daca s-a ivit ocazia.Precizez ca nici al treilea posibil serviciu nu ma obliga sa stau 8 ore la birou.Daca stiti ,va rog sa raspundeti si va multumesc.