avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trei locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trei locuri de munca

As dori sa stiu daca pot sa lucrez la inca o firma,eu avand deja un serviciu de baza si inca unul la plata cu ora in invatamant.Cel de-al treilea ar putea fi ocazional dar firma nu ma poate incadra decat legal.Serviciul meu de baza se intrerupe in fiecare an din septembrie pana in aprilie-mai si iarna lucrea doar la plata cu ora la scoala.De aceea as dori sa mai lucrez daca s-a ivit ocazia.Precizez ca nici al treilea posibil serviciu nu ma obliga sa stau 8 ore la birou.Daca stiti ,va rog sa raspundeti si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paraschiva Anghel , Avocat 21:09, 19 Februarie 2007
da, se mai poate incheia un contract cu timp partial care se inregistreaza la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Sunt angajata cu contract de munca 8 h/zi la o firma privata iar incepand cu 1 septembrie mi-am luat 10 h/saptamana in invatamant, ca profesor. ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de opt ore fiecare nicoletacialacu nicoletacialacu Buna seara tuturor. Ma adresez dumneavoastra in speranta ca poate ma puteti lamuri in legatura cu o situatie mai ciudata. Este vorba de o persoana care are ... (vezi toată discuția)
Acordare spor ocazional CATALENA CATALENA Buna ziua, Sunt in situatia in care ar trebui sa acord un spor ocazional unor salariati ale caror contracte au fost pentru o perioada de 2 saptamani, pentru ... (vezi toată discuția)